custom-header
Roeselare klopt Club Brugge; ook Union en OHL pakken 4/6 tegen JPL’ers
Roeselare klopt Club Brugge; ook Union en OHL pakken 4/6 tegen JPL’ers

Goede oefenmatchen zijn geen maatstaf voor een goede competitie, maar zowel Roeselare, Union als OHL mochten woensdagavond met een fijn gevoel de oefenvelden af.

Roeselare zorgde wellicht voor de grootste stunt door landskampioen Club Brugge met 3-1 huiswaarts te sturen. De Bruggelingen kwamen weliswaar met een mix van sterkhouders (Vanaken, Refaelov, Diaby en nieuwkomer Van Rhijn) en jong talent, maar de zege van de Rodenbach-jongens mocht er best wezen.

Kehli en Grisez zorgden voor 2-0 in het eerste halfuur en in het slot van de match maakte Jakolis er zelfs nog 3-0 van. De eerredder van Brodic maakte de afstraffing net iets dragelijker voor blauw-zwart.

Ook Union en OHL doen het goed

Ook Union boekte een zege tegen een JPL’er. De Brusselaars wonnen met 2-0 van Charleroi na goals vlak voor en vlak na de pauze van tester Mombongo (ex-Antwerp en Eupen) en Wallaert.

OHL speelde dan weer 1-1 gelijk tegen KV Mechelen. Verdier zorgde voor een Mechelse voorsprong, maar na de pauze scoorde Bracke de verdiende gelijkmaker voor de Leuvenaars.

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

CLASSEMENT D1A

Prochaine journée - RUSG

Calendrier

Meilleur buteur