custom-header
Antwerp, OHL en Union halen 1 op 9 tegen JPL’ers
Antwerp, OHL en Union halen 1 op 9 tegen JPL’ers

R. Antwerp FC heeft de eerste thuismatch van het nieuwe seizoen verloren. De Great Old moest na een aangename match het onderspit delven tegen KV Oostende. Ook voor Union SG was er (alweer) geen zege weggelegd. OHL verloor van Lokeren.

Antwerp begon uitstekend aan de match tegen de kustploeg maar verzuimde om de vele kansen af te maken, waarop Dimata – volgens de aloude gouden wet van het voetbal – voor het deksel op de neus zorgde: 0-1. Na de pauze kreeg RAFC dan toch loon naar werken toen Owusu de 1-1 scoorde. Maar alweer Dimata zorgde even later toch weer voor 1-2.

De thuisploeg zakte nu wat weg en Oostende verzilverde het plotse overwicht met een derde doelpunt (Canesin). In het slot milderde Fauré nog tot 2-3, maar de Oostendse zege kwam (mede door de vele wissels in het slot) niet meer in het gevaar.

Union SG kon haar oefenduel alweer niet winnen. De Brusselaars kozen voor een moeilijk oefenprogramma wat tot op heden enkel nog maar nederlagen en gelijke spelen opleverde. Ook tegen Excelsior Moeskroen kwam er geen zege, al was de 2-2 vanzelfsprekend een mooi resultaat. Azubel en Martens veegden een vroege goal van Viola uit, maar diep in de tweede kon Badri toch nog een Brusselse zege vermijden door de 2-2 te scoren.

Pandoering

OH Leuven speelde een bijzonder matige oefenpot tegen Lokeren. De Sutter en Straetman zorgden voor een snelle 2-0 voorsprong en nog voor het uur verdubbelde Coelho de voorsprong: 4-0. Azevedo en Kostovski kregen nog kansen om te milderen, maar een attente Copa hield de Lokerse nul op het bord.

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

CLASSEMENT D1A

Prochaine journée - RUSG

Calendrier

Meilleur buteur